У вас есть вопросы? Свяжитесь с нами: klienditeave@kika.ee или +372 609 0461

Uus tõhus relv parasiitide vastu - BITELESS kaelarihm koertele ja kassidele

2021-05-26
Uus tõhus relv parasiitide vastu - BITELESS kaelarihm koertele ja kassidele

Kõik hoolivad koera- ja kassiomanikud teavad, et nende lemmikloomi tuleb puukide eest kaitsta peaaegu aastaringselt. Neile, kes eelistavad looduslikke ravimeid, on KIKAl hea uudis - turule on ilmunud eeterlikel õlidel põhinev looduslik kaelarihm koertele ja kassidele - BITELESS. Kaelarihm on loodud ja toodetud Leedus. See kaitseb teie lemmikloomi mitte ainult puukide, vaid ka teiste loomadele ohtlike parasiitide eest. Samuti on BITELESS kaelarihm täiesti ohutu nii loomadele kui ka kogu perele.


Looduslik ja ohutu toode lemmikloomadele ja perele

 

KIKA kauplusteketi veterinaararst ja apteegijuht Kamile Ausmane kohtab sageli loomaomanikke, kes soovivad oma loomi looduslike abinõudega kaitsta.

“Omanikud , kellel on kemikaalide suhtes tundlikud loomad või väikelastega pered küsivad üha enam, kuidas oma lemmikloomi loomulikult parasiitide eest kaitsta. Mul on hea meel, et nüüd saan neile pakkuda tõhusat ja 100% looduslikku toodet - uut BITELESS kaelarihma, ”ütleb loomaarst K. Ausmane.

 

Eeterlike õlide pikaajaline kaitse

 

Looduslike ravimite pooldajad hindavad eeterlike õlide eeliseid. Seetõttu on see kaelarihm eeterliku õli baasil.

BITELESS kaelarihm, mis põhineb meditsiinilise kummeli, sidrunheina, lavendli ja piparmündi eeterlikel õlidel, tõrjub ja kaitseb koeri ja kasse mitte ainult puukide eest. Kirbud, sääsed ja muud parasiidid väldivad ja ei meeldi neile ka selle eeterlike õlide segu, nii et teie lemmikloom väldib nendega ebameeldivaid kohtumisi ja saab looduses viibimist turvaliselt nautida.

"See kaelarihm on suurepärane, kuna kaitseb teie lemmiklooma parasiitide eest peaaegu terve aasta ja kestab kuni 8 kuud, nii et kui te kaelarihma panete, saate oma lemmikloomade kaitse pärast pikka aega mitte muretseda," ütleb ta. loomaarst K. Ausmanė.

Samuti on väga mugav, et see kaelarihm on veekindel, nii et ujumist armastavad lemmikloomad saavad julgelt veemõnusid nautida ning nende omanikud ei karda, et lemmiklooma kaitse väheneb.

"See kaelarihm sobib ideaalselt väikelastega peredele, sest lapsed saavad oma lemmikloomi paitada kartmata, et kaelarihma materjalid võivad neid kahjustada või allergiat tekitada. Allergiate puhul sobib BITELESS kaelarihm ka kõige enam tundlikud loomad, sest selle koostisosad ei ärrita nahka ega põhjusta allergilisi reaktsioone. ”ütleb veterinaar.

Uus looduslik kaelarihm BITELESS kaitseb suurepäraselt igasuguse tõu ja suurusega koeri ja kasse, kuna kaelarihma pikkus on reguleeritav, mistõttu sobib see nii väikestele kui ka suurtele loomadele. Kui olete oma lemmiklooma kaelarihma õigesti pannud, saate teda parasiitide eest kaitstult kuni 8 kuud õues vaikselt jalutada. Kaelarihm BITELESS sobib ka noortele lemmikloomadele. Seda saab kasutada erineva suurusega koertele ja kassidele alates 3. elukuust.


Eeterlikud õli segud tugevdavad looduslikku kaitset

 

Eeterlikke õlisid on kasutatud pikka aega ja need kaitsevad tõhusalt mitmesuguste verd söövate parasiitide eest. KIKA kauplusteketi külastajad on juba armastanud ja hinnanud kaubamärki A’Scentuals, mis kaitseb tõhusalt lisaks loomadele ka nende omanikke ja kõiki kodu elanikke.

To enhance the protection of the BITELESS collar, in the A’Scentuals line of natural essential oils you will find the Insect Repellent and Insect Asian Shield. These are pet-safe oils, designed specifically for natural parasite protection.

Kaelarihma BITELESS kaitse tugevdamiseks leiate looduslike eeterlike õlide sarjast A'Scentuals Insect Repellant ja Insect Asian Shield. Need on lemmikloomadele ohutud õlid, mis on spetsiaalselt välja töötatud loomuliku kaitse tagamiseks parasiitide eest.

Need eeterlike õlide segud, kui neid lemmiklooma kaela hõõruda, tõrjuvad tõhusalt puuke ja muid nõelavaid putukaid, muutes need pikkade looduses käikude ajal ülimalt tõhusaks.

"Neid segusid saab kasutada ka difuusorites - see tõrjub sääski ja muid putukaid teie kodus või terrassil. Samuti kaitsete oma kodu parasiitide, näiteks kirpude eest, mille teie lemmikloom toob väljastpoolt.

Neid meetmeid on mitu korda testitud, need toimivad tõepoolest ja kaitsevad nii neljajalgseid sõpru kui ka kõiki pereliikmeid, “ütleb veterinaararst Kamilė Ausmanė.

Uute looduslike ja eeterlike õlide baasil BITELESS kaelarihmad või A’Scentuals eeterlike õlide segud otsige KIKA kauplustest.

Если бы у вашего питомца были большие пальцы на лапках, он точно следил бы за новостями KIKA. Подпишитесь на рассылку и получите скидку на корзину -20%!