У вас есть вопросы? Свяжитесь с нами: klienditeave@kika.ee или +372 609 0461

Tallinnas avatakse veel üks KIKA kauplus!

2018-11-05
Tallinnas avatakse veel üks KIKA kauplus!

Suurim lemmikloomakaupluste kett Eestis avab Tallinnas klientide mugavuseks veel ühe KIKA kaupluse. Juba 8. novembril oodatakse kõiki lemmikloomade omanikke aadressil – kaubanduskeskus T1 MALL OF TALLINN, Peterburi tee 2. See on juba 44-jas KIKA kauplus Eestis.

KIKA kaupluses saavad kõik lemmikloomade peremehed osta kvaliteetset kuiv- ja konserveeritud toitu koertele ja kassidele, linnutoitu, maiustusi närilistele, tarvikuid, mänguasju, erinevaid pesasid, šampoone, allapanu, kassiliiva ja muid hooldusvahendeid väga erinevatele loomadele.

Meie hüüdlause on „Tule nõu küsima!“, seega on kõik loomasõbrad KIKA uues kaupluses oodatud külalised. Meie konsultandid aitavad nii lemmikule toitu valida kui ka annavad nõu kõigis loomade hooldamist puudutavates küsimustes.

8.–11. novembril kehtivad KIKA kauplustes soodustused kõigile kaupadele koguni kuni 40% ja 12.–15. novembril on kõik kaubad 20% odavamad! Samuti kingime kõigile neile, kes ostavad meil kuni 8. detsembrini, kliendikaardi vaid 1 sendi eest.

Ootame teid KIKA uues kaupluses!

Если бы у вашего питомца были большие пальцы на лапках, он точно следил бы за новостями KIKA. Подпишитесь на рассылку и получите скидку на корзину -20%!