У вас есть вопросы? Свяжитесь с нами: klienditeave@kika.ee или +372 609 0461

Suurepärane uudis koerakasvatajatele: on välja selgunud, mis põhjustab musta karva värvi muutusi!

2018-07-20
Suurepärane uudis koerakasvatajatele: on välja selgunud, mis põhjustab musta karva värvi muutusi!

Aastate jooksul on peetud kuumi diskussioone, miks muudab koerte must karvkate mõnikord värvi ja võtab sisse pruunikaid või halle toone. On arutatud mitmeid vastuolulisi teooriaid. Lõpuks on tegeliku põhjuse välja selgitanud „Nature’s Protection“ kaubamärgi tehnoloogide meeskond. Kuigi palju on räägitud päikese ja vee mõjust, on kindlaks tehtud olulisem põhjus, mis mõjutab värvi eredust ja läiget ning see on koera toiduratsioon.

Koostöös maailmatasemel teadlastega mitte ainult ei teinud „Nature‘s Protection“ kaubamärgi meeskond, mis koosnes toitumisspetsialistidest, tunnustatud loomaarstidest, professionaalsetest bioloogidest, kogenud kasvatajatest ja toidu tehnoloogidest, kindlaks probleemi põhjuse, vaid leidis ka lahenduse. See saab olema kasulik paljudele koerakasvatajatele, kelle lemmikloomad osalevad näitustel ja erinevatel üritustel.

Pärast kirjanduslike allikate hindamist ja üksikasjalike uuringute läbiviimist on jõutud järeldusele, et teatud aminohapete, millest koosnevad valgud, sisaldus vereplasmas on otseses seoses musta karvkatte seisuga.

Käesoleval juhul eriline roll langeb L-fenüülalaniinile (teise aminohappe türosiini lähteainele) ja melaniinile (tumeda naha ja juuste pigmendile).

Mikroskoobiuuringud on näidanud, et L-fenüülalaniini (seetõttu ka türosiini) tase mõjutab melaniini sisaldust veres, mis omakorda toob kaasa mustade pigmentide taseme karvades.

„Nature’s Protection“ ja sõltumatute toitumisalaste spetsialistide meeskond tegi kindlaks, et tavaliselt soovitatav nende aminohapete sisaldus toidus musta karvaga koertele võib olla ebapiisav.

Saadud teadmised on kohaldatud koeratoidu väljatöötamisel musta karvaga koertele. 82%-l uuringus osalenud koertest, kellele on söödetud seda uut koeratoitu, karva seisund on oluliselt paranenud, selle värv on muutunud eredamaks ja läikivamaks. Lisaks vastas valitud söötmiskava ka maitse (87%) ja seedimuse (100%) nõuetele. Ja tulemused olid suurepärased! 

Uuringu edu on inspireerinud „Nature’s Protection“ meeskonda looma uusi koeratoite. Nii sündiski „Nature‘s Protection Superior Care Black Coat“, mis on ideaalne newfoundlandi, prantsuse buldogi, mustakarvalistele spitsi, retriiveri, spanjeli, suure šnautseri ja paljude teiste tõugude koertele!

Muidugi vastab uus koeratoit rangetele „Nature’s Protection“ toiteväärtuse standarditele. Valgurikas kanaliha ja lõheliha jahu, juka ekstrakt, prebiootikumid, looduslikud kiudained ja bataadid – kõik koostisosad on eriti kergesti seeditavad. Koeratoit ei sisalda maisi ega nisu ja see sobib isegi väga tundliku seedetraktiga koertele. Lisaks on toode rikas Omega-6 ja Omega-3 rasvhapetest, mis on olulised karvkattele ja nahale. Toit sisaldab ka ainulaadset koostisosa „MicroZeoGen“ iseloomulike mürgistatus- ja toitainete omastamist organismis parandavate omadustega. Kuid kõige tähtsam on see, et valem on täiendatud türosiini ja L- fenüülalaniiniga – aminohapetega, mis kaitsevad musta karvkatet hallide ja pruunide toonide tekke eest ning mis võimaldavad säilitada karvkatte läike ja selle värvi elujõu.

Ainulaadne koeratoit „Nature’s Protection Superior Care Black Coat“ on suurepärane uudis kõigile mustakarvaliste koerte aretajatele ja kasvatajatele!

Если бы у вашего питомца были большие пальцы на лапках, он точно следил бы за новостями KIKA. Подпишитесь на рассылку и получите скидку на корзину -20%!