У вас есть вопросы? Свяжитесь с нами: klienditeave@kika.ee или +372 609 0461

Piknikule koduloomaga!

2018-05-15
Piknikule koduloomaga!
Kui päev hellitab sooja ilmaga on kõige mõnusam tegevus – aja veetmine looduses. Eriti meeldib see koertele. Kui planeerite pikniku pidamist koos koduloomaga, võtke kaasa vajalikud vahendid, et puhkus looduses oleks meeldiv.
Reisil on väga oluline tagada lemmiklooma turvalisus.
 
• Kui Te reisite autoga, läheb Teie koduloomal vaja transportimiskasti või spetsiaalset puuri. Võib kasutada ka spetsiaalseid õlarihmasid, mis on reguleeritava pikkusega jalutusrihmaga ja kinnitatav auto turvarihma ühenduspesa külge. Pori eest kaitsmiseks võite istmed katta spetsiaalse kattega.
• Kui Te reisite loodusesse jalgrattaga, soovitame tagaistmele kinnitada spetsiaalse korvi. Nii on koduloom turvaliselt kaitstud ja saab mugavalt keskkonda jälgida.   
• Kui Te matkate jala, saate kodulooma kanda spetsiaalses kangast kotis. Neid on meil kõige erinevama disainiga, kõige moodsamates värvides.  
 
Mida tuleb lemmikloomaga loodusesse minnes meeles pidada?
 
Väga tähtis asi, millele tuleks tähelepanu pöörata koduloomaga loodusesse minnes, on puugikaitse. Ultraheliripatsid – mugav vahend puukide peletamiseks. Neid saate valida mitte ainult koertele ja kassidele, vaid ka endale. Samuti võite enda koduloomale muretseda spetsiaalse, puuke peletava kaelarihma, tilgad või pihusti.
 
Mida loomale näljakustutuseks kaasa võtta?
 
Juhuks, kui kodulooma kõht läheb tühjaks, võtke kaasa just nimelt tema jaoks mõeldud toit  – maiustused või konservtoit. Konservides on väiksed portsjonid, seepärast on need looduses eriti mugavad.

Väljasõitudel ärge andke mitte mingil juhul lemmikloomale šašlõkki või vorstikesi. See inimeste lemmiktoit ei sobi loomade maole, vaid see võib põhjustada infektsioone ja muid terviseprobleeme.

Samuti hoolitsege selle eest, et koduloomal oleks vett. Võtke vett kaasa spetsiaalse joogipudeliga.
 
Milliseid asju veel vajate?
 
Looduses jalutamiseks on kõige parem automaatne jalutusrihm, mille pikkus on 5 meetrit. Nii on koduloomal rohkem vabadust.
 
Kui Te usaldate enda kodulooma ja tahate lasta tal jalutada ilma jalutusrihmata, siis hoolitsege selle eest,  et tal oleks ripatsiga kaelarihm, millel on kirjas Teie telefoninumber ja aadress.
 
Jahedamal päeval valige lemmikloomale soojem riietus.
 
Kuidas looduses meelt lahutada?
 
Füüsiline aktiivsus on neljajalgsetele väga tähtis, seepärast võib väljas mängida erinevaid mängusid. Koertele meeldib väga pallide, taldrikute püüdmine.
Tõsisemateks treeninguteks soovitame valida spetsiaalseid tõkkeid, tunneleid, rõngaid.
 
TÄHELEPANU:
 
Välja minnes kandke lemmiklooma eest igati hoolt. Kindlasti tuleb kaasa võtta eriotstarbelisi kotte koera väljaheidete kogumiseks. Nii hoolitsete keskkonna puhtuse eest ning näitate ka vastutustundliku peremehena teistele eeskuju!
Если бы у вашего питомца были большие пальцы на лапках, он точно следил бы за новостями KIKA. Подпишитесь на рассылку и получите скидку на корзину -20%!