У вас есть вопросы? Свяжитесь с нами: klienditeave@kika.ee или +372 609 0461

LÕHEÕLI | 10 põhjust, miks lõheõli sinu lemmikloomale kasulik on

2019-04-19
LÕHEÕLI | 10 põhjust, miks lõheõli sinu lemmikloomale kasulik on

Eriti kasulike omadustega lõheõli sisaldab oomega-3 ja oomega-6 rasvhappeid, mis mõjuvad hästi lemmiku nahale ja karvastikule.

Ohtralt Omega rasvhappeid (EPA ja DPA) sisaldav lõheõli tagab sujuva ainevahetuse ja on mõeldud nii koertele kui ka kassidele. KIKA Eesti juht Ksenia German toob välja 10 põhjust, miks lõheõli lemmikloomale kasulik on.

Miks just lõheõli?

1. Parandab karvade struktuuri. Omega-3 ja Omega-6 rasvhapped on eriti kasulikud terve karvkatte jaoks.

2. Vähendab karvade väljalangemist. Terve karvkate tähendab ka seda, et väljalangemine väheneb. Samuti toetab see karvavahetuse perioodil uue karvkatte kiiret kasvu.

3. Muudab karvastiku läikivaks ja tihedaks.

4. Aitab vältida nahaallergiat. Nii nagu Omega-3 ja Omega-6 rasvhapped on kasulikud terve karvkatte, on nad samuti kasulikud ka terve naha jaoks.

5. Aitab soodustada kollageeni tootmist, mis säilitab naha elastsuse. Lõheõli stimuleerib kollageeni tootmist, mis on eriti tähtis naha elastsuse toetamiseks.

6. Toetab liigeste tervist ja leevendab põletikke. Omega rasvhapped EPA ja DHA aitavad vähendada põletikke, millest võivad areneda välja liigesehaigused.

7. Aitab alandada halba kolesterooli. Lisaks on Omega-3 rasvhape tähtis tervete organismirakkude membraanistruktuuri koostisosa, nii aitab ta ka immuunsüsteemi tugevdada.

Если бы у вашего питомца были большие пальцы на лапках, он точно следил бы за новостями KIKA. Подпишитесь на рассылку и получите скидку на корзину -20%!