У вас есть вопросы? Свяжитесь с нами: klienditeave@kika.ee или +372 609 0461

Lemmiklooma hügieen - mida on oluline teada?

2021-07-12

Selleks, et keha oleks terve ja lemmik saaks end hästi tunda, on oluline tagada looma hügieen. Hügieen hõlmab karva, naha, silmade, kõrvade, jalgade, hammaste ja küünte eest hoolitsemist. Kõik neist on äärmiselt olulised, nii et ühtegi ei tohiks vahele jätta, sest see võib lemmiklooma jaoks ebamugavust tekitada.

Hügieenil on teatud reeglid, mida tuleb järgida, tagamaks, et see pole kahjulik ja tegelikult kasulik.

 

Kõigepealt on oluline hoolitseda looma silmade, karva ja käppade eest iga päev:

 

  • Päeval mängib lemmikloom palju, nii et mustus koguneb silma. Samuti ilmuvad pisaratest silmade alla tumedad laigud, mis on aktuaalne valgekarvaliste koerte puhul. Saate mustust puhastada lihtsalt vatipatjade, spetsiaalsete pihustite, tilkade jms abil. Lemmiku stressi minimeerimiseks valige looduslikud abinõud, kuna need ei ärrita looma silmi, näiteks Tauro Pro Line Pure Misti. Trixie Augenpflege on mustust puhastav ja loodusliku koostisega toode. See eemaldab õrnalt silmade ümber kogunenud tolmu ja muu mustuse ning see ei ärrita silmi. Tumedate laikude eemaldamiseks valgekarvaliste koerte silmade all valige Tauro Pro Line Stainless Look mask, mis toidab ja eemaldab tõhusalt ka plekke ning hoiab ära uute tekkimise. See mask ei kahjusta karvkatte struktuuri, ei sisalda valgendit ja peroksiidi, seega on see ohutu.
  • Hoolitse igapäevaselt lisaks oma lemmiklooma silmadele, vaid ka tema karvkattele. Selleks, et see püsiks terve, ilus ja läikiv, harjage iga päev oma lemmiklooma karva loomadele mõeldud spetsiaalse harjaga. See masseerib lemmiklooma nahka, kogub ka päeva jooksul kogunenud mustuse ja karva. Fluffy sobib selleks suurepäraselt. See hari ei libise teie kätest välja ja on mugav pika aja harjamisel. Mr.Fluffy on kahepoolne: ühel küljel on õrnad harjased, mis hoolitsevad tervendava karva ja mustuse eest, ja teisel pool on metallist harjased, mis kammivad alt välja.
  • Hoolitsege lisaks silmadele ja karvale lemmiklooma käppade eest. Iga päev õues või kodus kõndides kogunevad käpad mustust, soola, liiva jne. Puhastamise kiireks ja lihtsaks protseduuriks kasutage Trixie Pfotenpflege. Sellel on antibakteriaalne toime ja see eemaldab kiiresti kogunenud mustuse. Kompositsioon sisaldab mesilasvaha, mis pehmendab, toidab ja kaitseb jalgade nahka, nii et see toode puhastab kogunenud mustust, kuid hellitab ka lemmiklooma jalgu. Teine mugav viis on kasutada Nature’s Protection salvrätikuid. Reisimisel või aja kokkuhoiuks kasutage niiskeid salvrätikuid - need on ülipehmed ja meeldiva lõhnaga, nii et nad ei ärrita lemmiklooma nahka.

 

Lemmiklooma puhtana hoidmiseks peate järgima iga nädala hügieenieeskirju:

 

  • Lemmiklooma suplemine on lemmiklooma tervisliku ja kena karvkatte jaoks üks olulisemaid aspekte. Suplemise ajal hellitage oma lemmiklooma professionaalse Tauro Pro Line kosmeetikavahenditega. Need on tipptasemel tooted, mis on valmistatud hoolikalt valitud koostisosadest. Peamine eelis on see, et see ei sisalda silikoone, parabeene ja SLS-i. Kosmeetikat lõid kasvatajad ise, nii et tootmisele lisandus lisaks professionaalsusele ka palju armastust. Kõrgklassi tooteid valides tagate lemmikule tõhusa tulemuse, läikiva karva ja heaolu, sest looduslik koostis ei ärrita nahka ega põhjusta allergiat. Veelgi paremate tulemuste saavutamiseks hellitage looma karva maskide ja muude lisatoodetega, mis taastavad juuste struktuuri, niisutavad tugevalt, elustavad värvi ja hoolitsevad karusnaha välimuse eest. Kosmeetikatoodete efektiivsust saab suurendada leeliselise vee Tauro Pro Line Pure Mist See on mõeldud igapäevaseks kasutamiseks, et kaitsta nahka dehüdratsiooni ja allergiate eest. Võite toote ohutult pihustada otse lemmiklooma silmadele, kõrvadele jne.
  • Pärast suplemist puhastage kindlasti oma lemmiklooma kõrvad. Neisse koguneb aja jooksul palju mustust, mis võib teie lemmiklooma ärritada ja põhjustada tõsiseid kuulmisprobleeme. Seda saate teha spetsiaalsete pihustite, tilkade ja kõrvatroppide või lihtsalt puuvillatüki abil. Kõrvapuhastus on väga oluline protseduur, nii et toodete valimisel pidage meeles, et kõrva nahk on äärmiselt tundlik. Pöörake tähelepanu toote koostisele, sest see peaks olema loomulik. See võib olla Trixie Ohrenpflege puhastuslahus, sest see ei ärrita looma nahka ja puhastab tõhusalt kogunenud mustust.
  • Peale suplemise ja kõrvade hooldamise on oluline tagada hambahügieen. Lemmiklooma hambaid on soovitatav puhastada vähemalt kord nädalas, eemaldates nii kogunenud mustuse ja masseerides samal ajal igemeid.

 


Iga kuu tuleks teha professionaalseid lõikusi, suplemist, küünte hügieeni ja küünte lõikamist:

 

  • Igal kuul on oluline professionaalne lõikamine ja suplemine, et teie lemmiklooma karv oleks terve, ilus ja läikiv. Spetsialistide läbiviidavad protseduurid taastavad lemmiklooma karva, niisutavad tugevalt seda ja elustavad karvkatte värvi. Pärast protseduure on oluline teha soeng, sest liiga pikad karvad võivad looma häirida ja tekitada ebamugavusi.
  • Küünte hügieen ja lõikamine on samuti üliolulised. Küünte hügieeni on oluline teha vähemalt kord kuus, kuna liiga pikad küüned võivad puruneda ja põhjustada lemmikloomale valu või ebamugavust. Seda saab teha kodus, kasutades professionaalseid tööriistu, näiteks elektroonilist küünelõikurit Tauro Pro Line, mis muudab ebameeldiva protseduuri kiireks ja lõbusaks meelelahutuseks. Seda lõikurit on äärmiselt lihtne kasutada ja sellest saab kiiresti teie lemmik ja asendamatu lemmikloomade hügieenivahend. Lõikuri suurim eelis on - vaikne töörežiim. See ei tee palju heli, nii et loom jääb protseduuri ajal rahulikuks. On väga oluline mainida, et looma küüsi ei saa liiga palju lühendada, sest see võib põhjustada jala halba asendit, mis toob kaasa muid probleeme.


Niisiis, hügieen on tõenäoliselt kõige olulisem lemmiklooma heaolu ja loomulikult ilusa välimuse tagamiseks. Järgides ülaltoodud reegleid, tunneb teie lemmikloom end suurepäraselt ega tunne tarbetut ebamugavust.

Галерея фотографий

Если бы у вашего питомца были большие пальцы на лапках, он точно следил бы за новостями KIKA. Подпишитесь на рассылку и получите скидку на корзину -20%!