У вас есть вопросы? Свяжитесь с нами: klienditeave@kika.ee или +372 609 0461

Kvaliteetne lemmikloomatoit taskukohase hinnaga? Nüüd on see võimalik!

2022-02-04
Kvaliteetne lemmikloomatoit taskukohase hinnaga? Nüüd on see võimalik!

Varem, kui kuivtoitu ei olnud veel leiutatud, pidid koduloomade omanikud palju vaeva nägema ja oma neljajalgsetele iga päev toitu vaaritama. Vähe sellest – see toit ei rahuldanud tihtipeale looma organismi kõiki vajadusi, ärritas magu, tekitas allergiaid ja muid tervisehädasid. Ajapikku on loomaomanikud mõistnud, et inimese lauale kuuluv toit ei sobi loomadele. Ent ühiskonnas on ikka veel käibel müüt, et kvaliteetne loomatoit on väga kallis.

 

Meil on teile hea uudis: tänu kõigile Eesti neljajalgsetele ja nende peremeestele on Põhja-Euroopa tootja AKVATERA koerte ja kasside kuivtoidu hinda alandanud koguni kuni 45%!

 

KIKA kett soovib kõigile loomaomanikele pakkuda võimalust osta parima kvaliteediga täisväärtuslikku, tervislikku ja tasakaalustatud loomatoitu, mida valmistatakse Euroopas ja mis on tunnustatud kogu maailmas.

 

Ning selliste tootjate toit nagu Nature‘s Protection, Nature‘s Protection Superior Care, Nature‘s Protection Lifestyle, HiQ ja Oak‘s Farm, mida eksporditakse enam kui 50 riiki üle kogu maailma ja mida armastavad Ameerika, Malaisia, Jaapani ja Lõuna-Korea neljajalgsed, oleks kättesaadav ka kõigile Eesti koertele ja kassidele.

Miks tasub loomale valida spetsiaalne kuivtoit?

 

Esiteks, tuleb meeles pidada, et toitumine on kõige alus. Sellepärast on väga oluline pidada kinni reeglipärasest valemist, mille moodustavad 95% toit ja kuni 5% maiuspalad/toidulisandid.

 

Teiseks on tähtis asjaolu, et kuivtoit pole mitte üksnes mugav peremehele, vaid ka kasulik lemmikloomale. Kõik armastatud neljajalgsed on erinevad ja neil on omad vajadused. Toit, mis sobib noorele loomale, ei sobi enam sugugi vanale. Toit, mis sobib musta värvi loomale, võib olla täiesti sobimatu valgekarvalisele. Steriliseeritud kassile ei sobi tavapärane kassitoit. Aktiivne loom vajab teistsuguse koostisega toitu kui vähem liikuv loom. Samuti on väga tähtis valida eritoitumine terviseprobleemidega loomale. Peremees saab oma lemmikloomale sobiliku toidu valida vanuse, karva värvi, aktiivsuse, tõu ja tervisliku seisundi järgi.

 

Sellepärast pakubki KIKA teile laias valikus kuivtoitu, kust leiate selle, mis teie kassile või koerale kõige paremini sobib. Kuivtoitu võib võrrelda õige tasakaalustatud toidusedeliga, sest selle graanulites on olemas kõik, mida loom vajab – liha, vitamiinid, mineraalid ja kõik muud täiendavad koostisained tema hea enesetunde ja tervise toetamiseks.

 

Pealegi, kuivtoit on tänapäevasele pidevalt kiirustavale peremehele mugav lahendus, mis aitab aega säästa, sest pole tarvis keeta liha või putru või muid inimesele mõeldud ja lemmikloomale täiesti sobimatuid sööke. Kuivtoit tasub valida, sest see on tervislik ja mugav, nüüd veel pealegi kõikides KIKA kauplustes väiksema hinnaga.

 

Kas vastab tõele, et kvaliteetne loomatoit maksab väga palju?

 

Kõrgeima klassi loomatoitu nimetatakse „Super Premium“. See tähendab, et selline toit sisaldab uuenduslikke koostisaineid ning selle valmistamisel on lähtutud uusimatel suundumustel ja tehnoloogiatel põhinevast tervislikust toitumisest. Niisugune toit sisaldab üksnes parima kvaliteediga koostisaineid. Peale lemmikloomale vajaliku liha või kala leidub selles mitmesuguseid meie neljajalgse tervisele kasulikke mineraale, vitamiine ning muid naturaalseid ja head enesetunnet loovaid lisandeid.

 

Selles ei ole midagi imelikku, kui enamik inimesi arvab, et oma lemmiklooma toitmine kvaliteetsöögiga läheb kalliks maksma. Tõde on siiski mõneti teistsugune – kvaliteetne lemmikloomatoit maksab vähem kui liha sisaldava toidu igapäevane valmistamine.

 

Kvaliteetset loomatoitu kulub vähe, seega ei maksa ka teie lemmiklooma igapäevane toitumine kuigi palju. Näiteks:

  • Väikeste tõukoerte (alates 1 kg) päevanormi hind algab kõigest 0,10 eurost.
  • Keskmist kasvu koerte (alates 5 kg) oma algab 0,28 eurost.
  • Suurt tõugu koerte (alates 15 kg) oma algab 0,93 eurost.

  • Väikeste tõukasside (alates 1 kg) päevanormi hind algab kõigest 0,05 eurost.
  • Keskmist kasvu kasside (alates 3 kg) oma algab 0,30 eurost.
  • Suurt tõugu kasside (alates 6 kg) oma algab 0,48 eurost.

 

Et kõikidel lemmikloomadel oleks võimalik saada tervislikku ja tasakaalustatud toitu, on KIKA koos AKVATERAga TEIE lemmikloomade jaoks hinda alandanud. Nüüdsest saavad teie neljajalgsed pereliikmed süüa tervislikult ja tasakaalustatult ning TEIE ei pea palju raha kulutama.

 

Kas odav toit on ilmtingimata ebakvaliteetne?

 

Müüt on veel ka see, et kui kuivtoidul on madal hind, siis on tegu ebakvaliteetse tootega. Kõik koera- ja kassipidajad tahavad, et nende lemmikloomad oleksid terved, sellepärast valivad nad toitu väga hoolikalt – sellest sõltub ju looma enesetunne.

 

Praegu on loomatoidu valik väga lai. Saadaval on eri vanuse- või massigruppidele ette nähtud toit, samuti saab toidu valida tõu või terviseprobleemi järgi. Vaadake kuivtoitu valides alati selle koostist, sest just see, aga mitte hind ei määra toidu kvaliteeti. Pidage nõu veterinaararsti või müüjaga, sest õigesti valitud kuivtoidul võivad olla erinevad funktsioonid, mis võivad aidata lahendada mitmesuguseid terviseprobleeme. Kvaliteetne kuivtoit võib koguni pikendada teie lemmiklooma eluiga, mida iga loomaomanik soovib.

 

KIKA Eesti lemmikloomadele!

 

Если бы у вашего питомца были большие пальцы на лапках, он точно следил бы за новостями KIKA. Подпишитесь на рассылку и получите скидку на корзину -20%!