У вас есть вопросы? Свяжитесь с нами: klienditeave@kika.ee или +372 609 0461

Kutsume KIKA kaupluse avapäevale!

2019-03-15
Kutsume KIKA kaupluse avapäevale!

Meil on loomaarmastajatele häid uudiseid – 15. märtsil avame Tallinnas veel ühe uue KIKA kaupluse. Kauplus asub kaubanduskeskuses LASNAMÄE CENTRUM (Mustakivi 13). See on juba teine KIKA kauplus selles kaubanduskeskuses.

KIKA kauplusest saavad lemmikloomade peremehed valida lemmikutele laiast tootevalikust kvaliteetset kuiv- ja konservtoitu, aksessuaare, mänguasju, erinevaid pesasid, šampoone, allapanu, kassiliiva ja muid hooldusvahendeid.

Avapäeval ootavad külastajaid erisoodustused – kõik kaubad on kuni 30% soodsamad! Samuti soovitame kasutada erandlikku võimalust ja astuda „Lemmikloomade klubi“ liikmeks – kõikidele, kes sooritavad 15.–17. märtsil kaupluses ostu, kingime KIKA kliendikaardi vaid 1 sendi eest!

Meie hüüdlause on „Tule nõu küsima!“, seega oleme alati valmis teid abistama nii lemmikule toidu valimisel kui ka kõigis loomade hooldamist puudutavates küsimustes nõu andma.

KIKA-l on Eestis üle 45 kauplust ja Leedus – üle 70 kauplust.

Если бы у вашего питомца были большие пальцы на лапках, он точно следил бы за новостями KIKA. Подпишитесь на рассылку и получите скидку на корзину -20%!