У вас есть вопросы? Свяжитесь с нами: klienditeave@kika.ee или +372 609 0461

Apteek: turvaline viis hoolitseda oma lemmiklooma tervise eest

2021-04-13
Apteek: turvaline viis hoolitseda oma lemmiklooma tervise eest

Lemmikloomaomanikud otsivad üha enam looduslikke tervisekaitsevahendeid. Mõni neist keeldub keemiatoodetest oma veendumuste tõttu, teistel on loomi, kes neid ei talu, või kardavad omanikud mürgitamise võimalust. Sel põhjusel on KIKA loonud apteegi, kust iga loomaomanik leiab looduslikke tervisetooteid.

 

Looduslik kaitse

 

Selle apteegi ainulaadsus on 100% looduslik tootevalik. Apteegist leiate kemikaalivabu tooteid.

Kõik tooted on dermatoloogiliselt testitud. Tooted on välja töötatud koostöös veterinaararstide ja toitumisspetsialistidega.

Apteegi tervisetooted pole mürgised ega kahjusta loomi, inimesi ega loodust. See on uus kontseptsioon, mis vastab loomulikke tervisetooteid otsivate lemmikloomaomanike vajadustele.

 

10 kategooriat

 

Apteegist leiate kõik, mida vajate oma lemmiklooma tervisele. Selles olevad tooted on mõeldud lemmikloomade nii tooted on mõeldud nii välisorganite kui ka siseorganite kaitseks.

.

Apteegist leiate looduslikke tervisetooteid:

  1. Suuhooldus
  2. Naha- ja karvkatte jaoks
  3. Silmade jaoks
  4. Kõrvade jaoks
  5. Kaitse parasiitide eest
  6. Usside eemaldamine
  7. Immuunsüsteemi jaoks
  8. Siseorganite jaoks
  9. Nina ja käppade jaoks
  10. Närvisüsteemi jaoks

 

Lai valik

 

Apteegist leiate: toidulisandeid ja vitamiine, parasiidivastast spreid, kaelarihmasid, ultraheliripatseid ja muid lemmiklooma hooldusvahendeid.

Nende seast leiate selliseid kaubamärke nagu NATURE'S PROTECTION, ANIBIO, TICKLESS ja paljusid teisi klientide poolt armastatud ja aegade testitud ridu.

Suuremates KIKA kauplustes otsige rohelise ribaga tähistatud apteeki. Kika.ee-s ostlemisel klõpsake toote jaotises "Tervis" valikut "Apteek", et näha toodet.

Nüüdsest on lemmiklooma tervise eest hoolitsemine lihtne, kiire ja sajaprotsendiliselt ohutu!

 

Apteegi tooted leiate siit >>
Если бы у вашего питомца были большие пальцы на лапках, он точно следил бы за новостями KIKA. Подпишитесь на рассылку и получите скидку на корзину -20%!