У вас есть вопросы? Свяжитесь с нами: klienditeave@kika.ee или +372 609 0461

Neli peamist põhjust, miks tasub ostud teha loomatoodete kauplusest

2023-04-24
Neli peamist põhjust, miks tasub ostud teha loomatoodete kauplusest

Toidukauplusest võib tänapäeval peale inimeste toidukauba ja majapidamistoodete leida ka loomatoitu, lamamisasemeid, mänguasju ja muid loomatooteid. Tekib küsimus, milleks siis loomatoodete kaupluseid vaja on?

 

 

KIKA ketis osteldes on teil võimalus pidada nõu ekspertide, veterinaararstide või apteekritega. KIKA kauplustes saate alati nõu küsida meie ekspertide käest, kes oskavad konsulteerida eri küsimustes, näiteks toitumise, hoolduse, parasiidivastase kaitse, karva- ja nahahoolduse teemal. Konsultandid avardavad pidevalt oma teadmisi, osaledes koolitustel, seminaridel ja uudistoodete esitlustel, et nad oskaksid teil tõhusalt aidata valida lemmikloomale kõige sobivam toode või anda nõu, kuidas mõnda koera või kassiga seotud probleemi lahendada.

 

 

KIKA ketis on teil võimalus soetada üle 35 aasta ekspertkogemuse varal välja töötatud ja Põhja-Euroopas valmistatud toodangut. Paljud KIKA riiulitel leiduvatest koerte kuivtoitudest, maiuspala-toidulisanditest ja kassitoitudest valmivad Põhja-Euroopas Kaunase maakonnas loomatoidutehases AKVATERA. Tauro Pro Line'i uudsete koostisainetega rikastatud unikaalsed karva- ja nahahooldustooted valmivad Kaunase maakonnas meie partnerite tehases.

 

 

Koera- ja kassitoit, koerte maiuspala-toidulisandid ning Tauro Pro Line'i karva- ja nahahooldusvahendid on välja töötatud aretaja, künoloogi, koerapügaja ja tootearendaja Janita Januškauskaitė Plungė rohkem kui 35 aasta kogemuse varal. Me vastutame toodangu kvaliteedi ja selle kasu eest lemmiklooma tervisele. Meil ei ole toodete väljatöötamiseks kahju isegi viiest aastast, et luua unikaalsed valemid, mis on pälvinud tunnustust enam kui 60 riigis üle kogu maailma.

 

 

Lai tootevalik rahuldab kõigi lemmikloomade vajadused. KIKA ketist leiate rohkem kui 4500 toodet, nagu mänguasjad, kuivtoidu, maiuspalad, kasside kraapimispuud, lemmikloomade šampoonid ja palsamid, ultraheli-difuusorid, eeterlikud õlid ja veel palju muid tooteid. Loomatarvete poest ostes võite olla kindel, et leiate ühest kohast kõik, mida teie lemmikloom vajab.

 

 

Võimalus tagastada lemmikloomatooted defekti pärast või saada asendusdetail, kui toote funktsionaalsus on rikutud. Kui märkate, et soetatud toode on praak, on teil alati võimalus võtta ühendust KIKA klienditeeninduskeskusega, kus teile pakutakse kogu vajalikku abi ning vajaduse korral tagastatakse raha või vahetatakse toode välja.

 

 

Meie eesmärk on jagada teiega rohkem kui 35 aasta jooksul loomadega ja loomade heaks töötamise käigus ammutatud teadmisi ja kogemust ning pakkuda teile võimalust osta parima kvaliteediga võimalikult naturaalseid tooteid, mis on kasulikud teie lemmiklooma tervisele ja võivad aidata tagada tema võimalikult pika ja õnneliku elu.

Если бы у вашего питомца были большие пальцы на лапках, он точно следил бы за новостями KIKA. Подпишитесь на рассылку и получите скидку на корзину -20%!