У вас есть вопросы? Свяжитесь с нами: klienditeave@kika.ee или +372 609 0461

Microzeogen on naturaalne lahendus lemmiklooma tervisele ja heale enesetundele

2023-02-20
Microzeogen on naturaalne lahendus lemmiklooma tervisele ja heale enesetundele

Meie lemmikloomad on palju enamat kui pelgalt loomad – nad on armastatud pereliikmed, kes väärivad parimat võimalikku hoolt. Iga armastava ja vastutustundliku loomaomaniku kohus on hoolitseda lemmiklooma tervise ja heaolu eest. Seda saab teha naturaalsete vahendite ja toidulisandite abil. Üks sellistest toidulisanditest on klinoptiloliit, mida nimetatakse MicroZeoGeniks. Tegu on naturaalselt tekkiva vulkaanilise mineraaliga, mis kogub kiiresti populaarsust oma kasulike omaduste pärast lemmikloomade tervisele.

 

Mis on Microzeogen?

Microzeogen (ehk klinoptiloliit) on tseoliidist saadav mineraal, mida mikroniseeritakse tribomehaanilise mikroniseerimis- ja aktiveerimismeetodi abil. Esimene tutvus tseoliidiga algas paljude sajandite eest. Inimesed panid tähele, et haiged loomad tulid mägedes teatud kohta ja lakkusid kaljusid, mille järel nende enesetunne tihtipeale paranes. Nagu hiljem selgus, oli nendes kohtades rohkelt tseoliiti, mis mõjus organismile nagu tolle aja ravim. Seda on eri kultuurides aastasadu kasutatud, sest see suudab imada mürke, mustust ja muid kahjulikke aineid.

 

Microzeogeni kasulikkus lemmikloomadele

 

  1. Mürkide väljutamine – Microzeogenil on omadus imada ja väljutada organismist toksiine, raskemetalle ja mustust. See aitab säilitada lemmiklooma hea enesetunde ja vähendada krooniliste haiguste riski.
  2. Parem seedimine – soolestikust kahjulikke aineid väljutades võib Microzeogen korrastada seedesüsteemi ja leevendada selliseid seedeprobleeme nagu kõhulahtisus, oksendus ja kõhupuhitus.
  3. Põletikuvastane toime. Sageli on põletik üks peamisi põhjuseid, mis toob kaasa artriidi, nahaprobleemid ja muud kroonilised haigused. Microzeogeni omadused aitavad põletikku vähendada ja tervist üldiselt parandada.
  4. Immuunsuse tugevdamine – kahjulikke aineid väljutades ja tervist üldiselt turgutades võib Microzeogen ühtlasi immuunsüsteemi tugevdada, tänu millele muutuvad lemmikloomad haiguste ja tõbede suhtes vastupidavamaks.
  5. Peatab haavades väga kiiresti verejooksu. Microzeogen on haavade, marrastuste või näiteks lemmiklooma küüne liiga lühikeseks lõikamise korral tõhus vahend verejooksu peatamiseks. Sel põhjusel kannavad kõik NATO sõdurid kaasas Microzeogeni pulbrit, mida vajaduse korral haavale puistata.

 

 

Kuidas Microzeogeni kasutada?

 

Klinoptiloliiti leidub mitmel kujul, sealhulgas pulbri, graanulite ja kapslitena. Kui Microzeogen on pulbri kujul, võib seda veega segada ja anda lemmikloomale juua või looma tavapärase toidu hulka segada. Graanulite ja kapslite kujul Microzeogeni on kõige mugavam lemmikloomale anda tavapärase toiduga. Vajalik Microzeogeni kogus oleneb lemmiklooma massist ja vanusest, seega juhinduge doseerimissoovitustest, mille leiate toote pakendilt.

 

Teine moodus, mis võimaldab seda mineraali veel mugavamalt tarvitada, on Nature‘s Protectioni toit ja maiuspala-toidulisandid, millele on lisatud Microzeogeni.

 

Millal Microzeogeni kasutada?

 

Microzeogeni toidulisandit võib tarvitada pidevalt, sest see on väga mitmekülgselt kasulik. Eriti kasulik on Microzeogen järgmistel juhtudel:

 

  1. kui lemmikloom on jalutuskäigu ajal midagi maast haaranud või laualt inimeste toitu söönud ja teid vaevab rahutus, et tal võib tekkida mürgitus;
  2. kui lemmikloomal on kõht lahti (seda võivad tarvitada isegi vastsündinud alates 5. elupäevast);​
  3. kui lemmikloomal on mürgitus, maotsütoos;​
  4. kui on vaja kiiresti väikesed haavad terveks ravida ja toksiinid väljutada;
  5. sisselõigete korral ja suurte haavade paranemise tõhustamiseks;​
  6. kui on vaja luid tugevdada ja luude tihedust suurendada;​
  7. kutsika anesteesiajärgseks äratamiseks;​
  8. organismi lõikuse- või haigusejärgseks taastamiseks;​
  9. seedimise turgutamiseks;​
  10. toitainete imendumise ja ainevahetuse tõhustamiseks.

 

 

Enne mis tahes uue toidulisandi tarvitama hakkamist on oluline pidada nõu veterinaararstiga, et veenduda, kas toode vastab teie lemmiklooma konkreetsetele tervisevajadustele.

 

Microzeogen on igakülgne vahend lemmiklooma tervise jaoks

 

KIKA Groupi asutaja, kogenud koeraaretaja ja künoloog Janita J. Plungė ütleb, et just Microzeogen aitas tema armastatud koera jalule tõsta: „Mul oli mõne aja eest must puudel, nimeks Vija. Ma armastasin teda väga, aga ta oli juba 10-aastane ja jäi iga päevaga aina nõrgemaks. Nägemine oli väga kehv, tal oli katarakt, karv langes välja, isu hääbus ja tal valutasid liigesed nii väga, et ta ei suutnud isegi trepist käia. Kui kuulsin Microzeogeni mõjust lemmikloomade tervisele, otsustasin seda Vijaga proovida. Segasin Microzeogeni pulbrit iga päev Vija toidu hulka ja minu imestuseks hakkas ta kahe kuu pärast tervenema! Katarakt oli peaaegu läinud, ta sai oma energia tagasi, karv hakkas kasvama ja Vija sai taas trepist käia. Pärast 12 kuud tarvitamist võtsime Vija isegi koeranäitusele kaasa ja ta võitis veteranide klassis! Ma ei suutnud uskuda, et naturaalne mineraal või lemmiklooma tervist nii kardinaalselt parandada.“

 

Kokkuvõtteks võib öelda, et Microzeogen on naturaalne, ohutu ja tõhus lahendus lemmikloomade tervise ja heaolu jaoks. Kahjulikke aineid väljutades, seedimist parandades, põletikke pärssides ja immuunsüsteemi tugevdades võib see aidata lemmikloomal olla terve ja õnnelik.

 

Если бы у вашего питомца были большие пальцы на лапках, он точно следил бы за новостями KIKA. Подпишитесь на рассылку и получите скидку на корзину -20%!