У вас есть вопросы? Свяжитесь с нами: klienditeave@kika.ee или +372 609 0461

KIKA soovitab: kuidas säästa lemmikloomade kaupadelt, kuid mitte anda alla nende kvaliteedis

2023-03-28
KIKA soovitab: kuidas säästa lemmikloomade kaupadelt, kuid mitte anda alla nende kvaliteedis

Võttes oma perre lemmiklooma, lubad vaikides anda talle parima, hoolitseda iga päev tema sisemise ja välimise tervise eest. Selleks, et otsides lemmikloomale tervisetooteid ei peaks nende eest ära andma suurt osa eelarvest, on väga oluline teada, mida otsid ja kust seda saab leida. Seetõttu tutvustame projekte, mis aitavad säästa raha iga kord, kui KIKA võrgust ost sooritad.

 

„Haugatud hinnad“ – madalaima hinna KIKA võrgus garantii!

 

 

Siit leiad ulatusliku nimekirja madalaimate lemmikloomatoodete hindadega kogu KIKA võrgus. Toodete nimekirjast leiad selliseid tooteid nagu väga kvaliteetse kuiv- ja konservtoidu kassidele ja koertele, hügieenitooted, koertele mõeldud toidulisand-maiused.

 

Funktsionaalsed toidulisand-maiused – SINU lemmiklooma päevane vitamiinide ja mineraalainete annus, tavalise maiuse hinnaga!

 

 

Nüüdsest saab KIKA võrgust osta koerte toitumist rikastavaid toidulisandeid-maiuseid lausa kuni 34% „haugatud hindadega“!

 

Kõikide maiuste-toidulisandite koostisosi on täiustatud ainulaadse mineraaliga MicroZeoGen. Tegemist on vulkaanilise klinoptiloliidiga, mis võib aidata parandada vitamiinide ja toitainete imendumist organismis ja võib aidata eemaldada organismist kogunenud toksiine.

 

Toidulisandeid-maiuseid on loodud võttes arvesse teatud lemmikloomade terviseprobleeme, mis on kui üks viis, mis aitab neid lahendada. Näiteks glükoosamiiniga maiuspala-toidulisandid koertele on ette nähtud luude ja liigeste tervise toetamiseks, kitosaaniga maiuspala-toidulisandid võivad aidata vähendada kahjuliku kolesterooli taset veres, säilitada looma optimaalset kehakaalu ja põletada ebavajalikud kalorid. Toidulisandid-maiuseid välja töötatud KIKA ekspertide poolt!

 

Jätkusuutlikud ja tervislikud tootmislahendused SINU lemmiklooma toitumiseks

 

 

KIKA ei ole ainult lemmikloomatoodete võrk. KIKA GROUP – tootja, eksportija, loomakasvataja. Kaunase rajoonis Dievogalose külas asuv loomade kuivtoidu ja toidulisandite-maiuspalade tehas AKVATERA, kus toodetakse KIKA võrgus müügis olevaid ja enam kui 60 riiki eksporditavat Nature‘s Protection, Nature‘s Protection Lifestyle, Nature‘s Protection Superior Care, Oak‘s Farm, HiQ, Araton kuivtoitu. Uusimad spetsiaalsed loomasööda tootmistehnoloogiad, Euroopa professionaalide konsultatsioon, kõrgeima kvaliteediga tooraine võimaldavad luua retsepte ja toota kõrgeima kvaliteediga tooteid, mis tagavad lemmikloomadele täisväärtusliku toitumise.

 

Tehas pöörab suurt tähelepanu jätkusuutlikkusele, mistõttu on toodete valmistamisel kasutatud 100% rohelist energiat. Lausa 30% energiast, mida kasutatakse toodangu tootmiseks, tuleb tehase lähedal asuvast päikeseelektrijaamast, ülejäänud osa ostetakse taastuvenergia tarnijatelt – hüdro- ja tuuleparkidelt.

 

Kutsume Sind uudistama suurepäraseid säästupakkumisi ja juba täna ostma KIKA ekspertide tooteid! Teile on valmis abi pakkuma konsultandid pea 50-s füüsilises kaupluses Eestis ja, loomulikult, ka 24/7 töötavad internetipoes www.kika.ee.

Если бы у вашего питомца были большие пальцы на лапках, он точно следил бы за новостями KIKA. Подпишитесь на рассылку и получите скидку на корзину -20%!