У вас есть вопросы? Свяжитесь с нами: klienditeave@kika.ee или +372 609 0461

KIKA GROUPi saavutused Aasias: tšempionide tiitlitega hinnatud koerad ja televisiooni tähelepanu pälvinud tooted

2023-01-30
KIKA GROUPi saavutused Aasias: tšempionide tiitlitega hinnatud koerad ja televisiooni tähelepanu pälvinud tooted

Kohe 2023. aasta alguses toimus Aasias suurim koertenäitus Philippine Circuit 2023, kus osales ka KIKA GROUP, UAB meeskond, kes esitles KIKA ekspertide poolt lemmikloomadele välja töötatud tooteid Nature‘s Protection ja Tauro Pro Line ning ettevõtete grupile kuuluva kenneli Tauro Kennel koeri, kes tulid tagasi kahe Filipiinide tšempioni garanteeritud tiitliga ja ootavad näituse finaali lõplikke tulemusi, mis näitavad võitude lõplikku arvu. Kusjuures näitusel esitletud KIKA ekspertide loodud lemmikloomadele mõeldud tooted pälvisid erilist tähelepanu mitte ainult järjekorras seisvatelt klientidelt, vaid ka Filipiinide televisioonilt.

 

Kaks nädalat kestnud reisi jooksul külastas meeskond koguni kolme riiki – Filipiine, Indoneesiat ja Malaisiat, kus osaleti mitte ainult Aasia suurimal koertenäitusel, vaid viidi läbi ka kolm seminari ja MasterClassi koolitusi.

 

Kõik näitusel osaleda ei saa

 

12.–15. jaanuaril toimunud Philippine Circuit 2023 koertenäitusel osales koguni kuus koera kennelist Tauro Kennel: lokkis bichonid Tauro Svajūnas ja Tauro Baronesa, Malta bichonid Tauro Montana ja Tauro Bramble ning Pommeri kääbusspitsid Tauro Declior ja Tauro Pranciskus.

 

Tauro Kennel meeskond Philippine Circuit 2023 koertenäitusel

 

KIKA GROUP, UAB asutaja ja rohkem kui 35-aastase kogemusega tõuaretaja Janita Januškauskaitė-Plungė sõnul on sellel näitusel osalemine võrdväärne kõige tõelisema maratoniga.

 

„Kõigi nelja päeva jooksul toimus iga päev 3 näitust, nii et kokku osalesime 12. näitusel! Varahommikust hiliste õhtutundideni töötasime selle nimel, et meie koerad ilmuksid ringi parimas vormis, heas tujus ja valmis konkurente võitma. Kogu töö ja väsimus tasub end kuhjaga ära, kui näeme lõpptulemusi ringis“, ütleb J. J. Plungė.

 

Tema sõnul oli tänavusel Philippine Circuit näitusel osalemine väljakutseid pakkuv. Mõned Aasia riigid on endiselt suletud, mistõttu nendesse sisenemiseks on vaja karantiini, vereanalüüse, spetsiaalseid sissesõidudokumente, veterinaarteenistuse lubasid ja ka riigis viibides tuleb järgida rangeid reegleid. Seetõttu said sellel näitusel osaleda ainult kõige motiveeritumad, teotahtelisemad, tugevamad ja parimad koerad. Ringides oli konkurents ülimalt kõrge, võrdub isegi koerte maailmameistrivõistlustega. Sellest hoolimata õnnestus kenneli Tauro Kennel koertel saavutada suurepäraseid tulemusi. 

 

“Kuuest osalenud koerast on meil juba 2 garanteeritud Filipiinide tšempioni tiitlit, kuid on tõenäoline, et pärast viimaste punktide kokkulugemist on meil kokku koguni 4 või 5 Filipiinide tšempioni. Aasias on punktisüsteem veidi teistsugune kui Euroopas või Ameerika Ühendriikides, seega saame lõplikud tulemused teada alles mõne nädala pärast“, jagab tõuaretaja saavutusi.

 

Filipiinide juuniortšempioniks saanud kääbusspits Tauro Declior Filipiinide ringrajal 2023 koertenäitusel

 

See pälvis ka televisiooni tähelepanu

 

Koertenäituse Philippine Circuit 2023 ajal esitleti väljapanekutel kontserni kuuluva ettevõtte UAB AKVATERA LT tehases toodetud Nature‘s Protection sööta ja maiuspalu ning Tauro Pro Line looduslikke loomahooldustooteid. Nende looja Janita J. Plungė rõõmustab, et ettevõtte stendi juurde kogunes pidevalt ostjaid, kellest osa on püsikliente, kes kasutavad regulaarselt KIKA ekspertide välja töötatud koertele ja kassidele mõeldud kuivsööta, maiuseid ja hooldustooted.

 

Näituse viimasel päeval küsitlesid kaks erinevat Filipiinide televisiooni ettevõttegrupi kaasomanikku Janita J. Plungėt ja ekspordijuhti Paulius Ausmanast nende ainulaadsete toodete kohta: 

 

„Intervjuu käigus rääkisime loomade heaolust ja sellest, kuidas meie väljatöötatud tooted sellele kaasa aitavad,“ räägib P. Ausmanas ning tal on hea meel, et erilist tähelepanu pöörati looduslikule Tauro Pro Line kosmeetikale ja professionaalsetele groomingu tööriistadele, sest neid tooteid hinnatakse ja austatakse Aasias kõrgelt.

 

Tauro Pro Line tooted on juba võitnud erinevates maailma riikides mitmeid auhindu, sealhulgas ka 2022. aastal mainekal SuperZoo näitusel Ameerika Ühendriikides auhind New Product Showcase Award. Selle toote arendaja Janita J. Plungė sõnul määras rahvusvahelise tunnustuse ja edu toodete ülikõrge kvaliteet, hoolikalt valitud looduslikud koostisosad ja nende kasutamine lemmikloomade probleemide lahendamisel ja nende tekke ennetamisel.

 

J. Plungė ja P. Ausmanas annavad Philippine TV-le intervjuud näitusel Philippine Circuit 2023

 

Saavutused näitusel nõuavad järjepidevat tööd

 

Kauaaegne tõuarendaja Janita J. Plungė ütleb, et lisaks tõuarendaja vastutusrikkale tööle geeniliini valikul, treeningutele, groomerite ja hendlerite pädevusele, aitab näituse suurepärastele tulemustele kahtlemata kaasa ka tema enda loodud lemmikloomade hooldus- ja toitumissüsteem.

 

„Pidage alati meeles, et õige toitumine on terve lemmiklooma alustala. Kuid samuti on väga oluline ka regulaarne, distsiplineeritud hooldus. 100% tulemuse saavutamiseks tuleks tugineda terve lemmiklooma valemile, mis koosneb 80% tasakaalustatud toitumisest ja 20% igapäevasest (ja veterinaar-) hooldusest,“ räägib naine.

 

Tauro Kenneli asutaja väidab, et järgib seda valemit alati oma kenneli koerte puhul ja kasutab ainult KIKA GROUP, UAB poolt välja töötatud, vastutustundlikult testitud ja 100% rohelise energiaga valmistatud tooted: Nature's Protection Superior Care sarja söödad ja maiuspalad ning Tauro Pro Line looduslik kosmeetika, professionaalsed tööriistad ja uuenduslikud seadmed.

 

J. Plungė tutvustab tervisliku lemmiklooma valemit seminaril Malaisias

 

Nature's Protection Superior Care söödad ja maiustused on teraviljavabad ning sisaldavad esmaklassilisi hüpoallergeenseid valguallikaid, nagu valge kala, lõhe, heeringas, lambaliha või putukad. Tasakaalustatud aminohapete sisalduse tõttu võib see sööt aidata võidelda pruunide silmaeritise plekkidega, aitab säilitada karva täiusliku värvi ja tagada lemmikloomade suurepärase tervise.

 

Nature's Protection söötadele, maiustustele ja toidulisanditele on lisatud unikaalset koostisainet- vulkaanilise päritoluga mineraali MicroZeoGen, mis aitab eemaldada kehast toksiine ja võimaldab kasulikke toitaineid paremini omastada. Janita J. Plungė sõnul koosneb lemmiklooma õige toit 80% kuivsöödast, 10–12% konserveeritud toidust, 3–5% maiusest ja 1–3% toidulisanditest.

 

Sama oluline on toitumiskomponentide vastutustundlik valimine, arvestades lemmiklooma individuaalseid vajadusi, st tuleb lugeda koostist, analüüsida iga koostisosa väärtust. Näiteks valgekarvalistele koertele on juba loodud mitte ainult spetsiaalselt kohandatud kuivsööt, vaid ka maiused-lisandid, konservid, toidumaitseained, mis koos toimides varustavad lemmiklooma organismi täielikult kasulike ainetega ja aitavad võidelda pruunide pisaraplekkidega. Sellised toitumissarjad on loodud ka punase ja tumeda karvaga, allergilistele, steriliseeritud, noortele ja eakatele lemmikloomadele.

 

J.J. Plungė ja Leedus loodud sarja Nature's Protection Superior Care White Dogs tooted

 

Aga Tauro Pro Line professionaalne kosmeetika koosneb rohkem kui 97% looduslikest ainetest. See sisaldab selliseid koostisosi nagu kookosglükosiid (looduslik vahuaine), rosmariin, mandliekstraktid, eeterlikud õlid, lipiidide kompleksid ja isegi uurea, mida kasutatakse inimeste kõrgeima kvaliteediga meditsiinikosmeetikas. Lisaks ei sisalda Tauro Pro Line kosmeetika mingeid agressiivseid koostisosi nagu silikoonid, SLS, parabeenid ja mineraalõlid“, räägib J.J.Plungė KIKA ekspertide loodud lemmikloomade jaoks välja töötatud kosmeetikasarjast ning rõhutab, et tooted ei pea mitte maskeerima karvaprobleeme, vaid soodustama terve karva kasvu, hooldama tervet nahka, andma kauakestva tulemuse.

 

Suurepäraseid tulemusi saab aga saavutada ainult distsipliinist kinni pidades ja järgides kogenud kinoloogi poolt välja töötatud tõhusat 3-astmelist süsteemi, mida saab rakendada iga loomaomanik isegi kodustes tingimustes: esimese sammuna soovitab Janita J. Plungė kasutada puhastavat 

 

šampooni, mis eemaldab mustuse ja rasva; teiseks sammuks tuleb valida funktsionaalne, st niisutav, toitev, mahtu lisav või siluv šampoon; kolmandas etapis on vaja saadud tulemused palsami või maski abil fikseerida.

 

Lemmiklooma täiusliku välimuse säilitamiseks soovitab Janita J. Plungė külastada KIKA juuksurisalongides professionaalseid loomahooldusspetsialiste-juuksureid vähemalt kord kuus.

 

Kogemusi jagati lemmikloomade sõpradega

 

„Eriti oluline osa Kagu-Aasia reisist olid seminarid ja koolitused kohalikele loomasõpradele ja professionaalidele,“ jutustab J. J. Plungė. Tõuarendajal ja lemmikloomatoodete loojal oli ainulaadne võimalus viia läbi koguni kolm seminari teemal: „Terve lemmiklooma valem. Kogemustega tõestatud lemmikloomade hoolduslahendused“. Esimene seminar toimus Filipiinidel, teine Indoneesias ja kolmas Malaisias.

 

„Ma arvan, et ei piisa sellest, kui toode on loodud ja riiulile pandud. Teadmised on väga olulised, nii et reisil käies koolitan ma pidevalt inimesi, selgitan, kuidas meie tooteid õigesti kasutada. Tõepoolest, igal meie tootel on oma lugu ja oli loodud konkreetse probleemi lahendamiseks, st sündis vajadusest looma aidata. Teen seda kõigi maailma lemmikloomade õnne ja elukvaliteedi nimel. Loomaomanikud vastutavad ju oma lemmiklooma heaolu eest, täpselt samamoodi nagu vanemad vastutavad oma laste eest,“ ütleb tootearendaja J.J. Plungė.

 

J. Plungė ja P. Ausmanas juhivad Indoneesias seminari terve lemmiklooma valemi tutvustamiseks

 

„Olen ülimalt õnnelik, et olen siin oodatud ja vajalik. Minu seminaride missiooniks on aidata loomaomanikel, groomeritel ja tõuaretajatel tagada oma lemmikloomadele tervislik ja õnnelik elu, näidata, kuidas lahendada naha- või karvkatteprobleeme ning kuidas nende tekkimist ennetada. Teen seda oma rohkem kui 35-aastase loomadega töötamise ajal saadud kogemuste toel“, jagab J.J. Plungė oma muljeid seminarist ja lisab, et sageli väldivad omanikud probleemidest rääkimist, nagu tähendaks see, et nad ei hoolitse oma lemmikloomade eest.

 

„Oluline on mõista, et olemasolevaid teadmisi süvendades, õigeid tooteid valides ja õigesti kasutades saab enamikku probleeme loomulikul teel lahendada,“ räägib seminaride lektor ja rõõmustab, et just KIKA GROUP, UAB välja töötatud tooted annavad suurepärase võimaluse probleemide lahendamiseks looduslike meetoditega.

 

J. Plungė ja P. Ausmanas seminaril osalejatega Indoneesias

 

Malaisias viis J. J. Plungė läbi ka MasterClassi koolitusi koerte ja kasside juuksuritele. Koolitusel tutvustas lektor enda loodud groomingusüsteemi, mis koosneb looduskosmeetikast, professionaalsetest töövahenditest ja uuenduslikest seadmetest. Koolitusel viidi läbi praktilisi ülesandeid, mille käigus andis tootearendaja ise koolitusel osalejatele elavat nõu, jagas oma kogemusi ja nõuandeid, kuidas lahendada naha- ja karvaprobleeme, nagu alopeetsia, dermatiit, ekseem.

 

„Aasias on groomingu tase väga kõrge, nad on proovinud paljusid uuendusi, seega on väljakutse rääkida midagi uut, midagi sellist, mida varem pole kuuldud. Mul on ülimalt hea meel, et koolitusel osalesid mitte ainult groomerid, vaid ka groominguakadeemiate õppejõud, professionaalsed meistrid, kellelt sain palju positiivset tagasisidet koolituste kasulikkuse kohta! See on suur tunnustus ja motivatsioon lemmikloomade õnne ja heaolu nimel veelgi enam luua, reisida, harida ja töötada,“ rõõmustab J.J. Plungė.

 

J. Plungė, P. Ausmanas ja MasterClass koolitusel osalejad Malaisias

 

Tulevikuplaanides on seminarid ja rahvusvahelised näitused

 

„Iga päev saan sõnumeid erinevatest maailma riikidest, inimesed kirjutavad mulle palvega tulla nende riiki seminari pidama. Sellest näen, et vajadus teadmiste järele on tohutu, loomasõbrad tahavad õppida, kuidas oma lemmikuid õigesti hooldada. Seetõttu on juba plaanis visiit Jaapanisse, Lõuna-Koreasse ja Taiwani.

 

Ees ootavad ka näitused Ameerikas ja Euroopas, kus me mitte ainult ei esitle oma KIKA ekspertide poolt loodud tooteid, vaid ka koolitame kliente, loome uusi partnerlussuhteid edasimüüjatega, et tõsta oma loodavate toodete kättesaadavust kogu maailmas“, jagab J.J. Plungė oma tulevikuplaane.

 

Praegu moodustab ettevõtete grupi KIKA GROUP, UAB rohkem kui 120-st jaemüügi ja veebikaubanduse kauplusest moodustatud KIKA võrgustik Eestis ja Leedus, samuti Põhja-Euroopa üks moodsamaid kuivsöödatehaseid UAB AKVATERA LT, ülemaailmselt TOP4 parimaks kenneliks tunnistatud Tauro Kennel ning ettevõtte filiaal Ameerika Ühendriikides. Praegu ekspordib UAB KIKA GROUP kaupa rohkem kui 60 riiki üle kogu maailma.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Если бы у вашего питомца были большие пальцы на лапках, он точно следил бы за новостями KIKA. Подпишитесь на рассылку и получите скидку на корзину -20%!